Спортен риболов Криводол

  18.07.2009 09:56  

На 2 юли 2009 г. на язовира край местността „Томин мост” се проведе турнир по Спортен риболов, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Проявата е част от Програмата за организиране на летния отдих на учениците от община Криводол и има за цел превенция на противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.


Явиха се 21 участници. Под ръководството на съдията Георги Замфиров състезателите демонстрираха своите умения в улова на риба. След края на надпреварата съдията премери улова и излъчи победителите. Класирането бе индивидуално по грам и брой точки.

На първо място с 2504 точки се класира Георги Тошков Петков. На второ място с 2039 т. – Павел Бориславов Савов и на трето място – Цветомир Ивайлов Христов – с 1735 т. За победителите и всички участници Община Криводол бе осигурила парични награди. А победителят получи за награда и своя улов. Наградите връчи Маргарита Стамболийска – Секретар на Местната комисия. На състезанието присъстваха и обществените възпитатели Иван Симеонов и Георги Кръстев.