Турнир по футбол

  18.07.2009 09:58  

На 8 юли 2009 г. на стадион „Христо Ботев” – Криводол се проведе турнир по футбол на малки врати. Това е вторият от серията турнири, организирани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, които се провеждат под надслов „Спорт срещу агресия”. Участваха 5 отбора. За първи път тази година в състезанието се включи и отбор от съседна община. Деца от с. Липен пристигнаха в Криводол с колелета, а за да ги подкрепя дойде и кметът на селото им Венчо Миладинов. За първи път във футбола участва и момиче – Грета Дамянова, която беше капитан на отбора на с. Пудрия. Криводол се представи с 3 отбора.


На финала се срещнаха отборите на „Цимент маала” – Криводол и „Дичо” – Липен. Отборът на домакините победи гостите от с. Липен с 3:0 и за трета поредна година грабна преходната купа. Трето място си извоюва отборът на с. Пудрия. Голмайстор на турнира стана Георги Тошков от отбора - победител.


Турнирът беше закрит от секретаря на Общинската комисия Маргарита Стамболийска, а наградите бяха връчени от Зам. Кмета на Общината и Председател на Комисията Йордан Иванов.
Всеки отбор получи футболна топка, а грамоти и предметни награди имаше за класиралите се на първо, второ и трето място.


Следващият турнир е турнирът по тенис на маса и ще се проведе на 23 и 24 юли 2009 г.