ЕСЕНЕН ПРАЗНИК В ОДЗ „СЛАВЕЙЧЕ” - КРИВОДОЛ

  23.11.2012 09:56  

На 16.11.2012 година с децата от ОДЗ „Славейче” гр. Криводол – филиал се проведе есенно тържество „Довиждане, Златна есен”. Всички деца се веселиха, пяха и танцуваха заедно на празника за изпращане на Есента.
Децата от смесена група „Слънчице” с учителки: А.Кръстева и Г.Стоянова рецитираха и пяха песнички за есента.Група „Моливко” със старши учителки Р.Иванова и Н.Георгиева играха танца „Вятърколисти”. Щастливи всички  пяха и танцуваха заедно на празника.
 
На 20.11.12 г. в ОДЗ „ Славейче“ гр. Криводол бе проведен есенен празник с участието на всички групи от детската градина. Водеща бе група „Мечо Пух” с педагогически екип – М. Гунчева и Д. Иванова.
Децата се забавляваха, танцуваха и пяха в приказна горска обстановка. Празникът започна с приветствие от водещата г-жа М. Гунчева и музикална драматизация „Зайчето и сладоледа”. Танц от красиви есенни листа повдигна настроението в детската група.
Г-жа Гунчева зададе гатанки, а Зайко поднесе награди за най- досетливите деца от името на Есента. Децата се изявиха със стихове за най-красивият сезон. Празникът завърши с много емоционален танц „Горска бригада“, който бе с екологична насоченост. Горските животни си пожелаха да се срещнат отново с малчуганите от ОДЗ „Славейче“, тъй като при тях е много весело и интересно!
 
С много емоции и настроение децата от ОДЗ „Славейче” – централен корпус и филиал в град Криводол изпратиха Есента и с нетърпение очакват следващия празник.
 
 
Д. Иванова – учител в ОДЗ „Славейче”