„Ден на изкуствата“ в ОДЗ „Славейче”

  20.05.2013 10:30  

 

На 17.05.13 г. в група “Мечо Пух“ при ОДЗ“Славейче“ гр. Криводол се проведе ден на театралното, танцовото и певческото изкуство. Участниците в школите по интереси, организирани към детската градина, показаха своите артистични умения пред своите гости- родители и учители.
Празникът бе открит от г- жа Марина Гунчева, ръководител на театрална школа „Приказни вълшебства“ с приветствие към всички гости и представяне на малките актьори. Децата от театралната школа показаха своят талант в театралната постановка “Лисицата и приказките“. С интерес и затаен дъх зрителите следяха приключенията на любимите приказни герои, познати от народните приказки “Житената питка“, „Баба Меца и Ежко Бежко“ и „Косе Босе“.
 
Децата от школата за детски и народни песни с ръководител г-жа Дамянка Ангелова зарадваха аудиторията със своите гласчета и невероятно излъчване.
Празникът продължи с изява на децата от физкултурна школа“Малки гимнастици“ с ръководител на г- жа Диана Иванова. Усмивката, чара и доброто настроение струеше от лицата на малките танцьори.
 
„Денят на изкуствата“ завърши с традиционна българска почерпка - питка и мед, а водещата пожела на малките таланти здраве и много творчески успехи. 
 
ОДЗ“Славейче“ гр. Криводол