„Да протегнем на някой ръка…“

  18.11.2013 09:27  

На 15 ноември в група „Мечо Пух“ при ОДЗ“Славейче“ гр. Криводол се проведе тренинг с родители на тема: „Да протегнем на някой ръка…“, посветен на „Празника на добротата“.
 Гости на интерактивната среща бяха  г-жа Лилия Кирилова- директор на ОДЗ“Славейче“, г-жа Искра Арсенова- старши учител в детската градина и родителите на децата от групата.
Чрез песента „Да протегнем на някой ръка…“  малките възпитаници на г-жа Марина Гунчева и г-жа Диана Иванова  поздравиха своите близки и повдигнаха настроението на всички участници в тренинга. 
Родители, учители и деца работиха съвместно на подгрупи  за реализирането на две основни дейности: „Вежливи думички“ и „ Да протегнем ръка за добри дела“. Чрез тях те целяха да стимулират доброто поведение на децата и използването от тях на вежливи думички при контактите им с другите деца от групата.
Всички участници в мероприятието изработиха заедно табло “Да протегнем на някой ръка“, на което ще бъдат отбелязвани добрите постъпки на децата от гр. „Мечо Пух“.
Тренингът завърши с танц „Здравей, какъв прекрасен ден“, пожелание за здраве, много усмивки и добро настроение и покана за предстоящия празник в групата, а именно – „Денят на християнското семейство“.
           
ОДЗ „Славейче” - Криводол