Децата от ОДЗ „Славейче” отбелязаха Деня на християнското семейство

  22.11.2013 08:39  

На 21 ноември в ОДЗ „Славейче” гр.Криводол – централен корпус по традиция се отпразнува „Деня на християнското семейство”. Гости на празника бяха Лилия Кирилова – директор на ОДЗ „Славейче”, Зоя Димитрова бивша учителка в детската градина,  Искра Арсенова – старши учител, Гергана Стоянова младши учител в детската градина и много роднини и близки на децата от групата.
Малчуганите от група „Мечо Пух” с много емоции и весели лица посрещнаха своите роднини и гости, като изпяха песни за семейството, рецитираха стихотворения за своите родители, драматизираха приказката „Дядо вади ряпа” по нов вариант  и играха ретро и съвременен танц.
Заедно със своите  учителки на групата Диана Иванова и Марина Гунчева малчуганите повдигнаха настроението и съхраниха българското в своите семейства, като си пожелаха това настроение и хубаво преживяване да се пренесе и вкъщи.  Учителките пожелаха духът на българското семейство да бъде във всяка къща, всички да живеят задружно и уважават всеки член на семейството си.
Празникът завърши, като децата подариха пожелания на своите близки и танцуваха танц с родителите си.
 
 
 
ОДЗ„Славейче” град Криводол