БЪДИ АКТИВЕН – ДЕЦАТА И ФУТБОЛА

  02.05.2018 14:33  

БЪДИ АКТИВЕН – ДЕЦАТА И ФУТБОЛА

 

         На 1 май децата от община Криводол се събраха на стадион „Христо Ботев“ на турнир по мини - футбол „Бъди активен – децата и футбола“. Мероприятието се организира от МКБППНМ към общината и Инициативен комитет, с подкрепата на Община Криводол.

В седмицата от 23.04 до 27.04.2018 г. деца в две възрастови групи – от 7 до 12 години и от 13 до 15 години се включиха активно в тренировъчна седмица по футбол с треньори Пламен Пантев, Пламен Илиев и Иван Богданов, която завърши с турнир по мини футбол.

Кметът Петър Данчев пожела на участниците здраве и неугасващ спортен дух, като изказа своята подкрепа тази прекрасна инициатива да стане традиция и да обедини децата от общината да спортуват активно. Благодари на треньорите за инициативата и отделеното време за каузата за развитието на детския спорт в общината.

Победителите в турнира от двете възрастови групи получиха плакет и грамота, а всички участници бяха наградени с грамоти за участие, тениски с логото на турнира и лакомства.

МКБППНМ към Община Криводол и Инициативният комитет за провеждането на мероприятието благодарят на всички спонсори, които се обединиха и подкрепиха децата от общината, като им осигуриха един вълнуващ и незабравим празник:

„АГРО КП“ ЕООД с управител Георги Хаджийски;

„ИРЕЙС ПРИНТ“ ЕООД с управител Ангел Димитров;

„СТРОИТЕЛ-КРИВОДОЛ“ ЕООД с управител инж. Васко Спасов;

„ЦЕНО СПАСОВ – 2009“ ЕООД с управител Цено Спасов;

„ПЕТРОВИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГРУП“ ЕООД с управител Ивайло Петров;

„ХЕЛИ 2001“ ЕООД с управител Христо Григоров;

„БРАТЯ ЕЛЕНКОВИ“ ЕООД с управител Драгомир Еленков;

МАЛИН ТОНЧЕВ, Кмет на Кметство Ракево