Деца от Криводол мериха сили в състезание по спортен риболов

  09.09.2019 10:55  

Състезание събра на 5 септември млади риболовци от Криводол на язовира край с. Лесура.

Организатор на вълнуващото събитие е Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Криводол.

След предварително изтеглен жребий, деца на възраст от 10 до 18 години, заеха своите места и премериха сили в риболовното състезание.

Надпреварата бе оспорвана. Победител в турнира стана Искрен Радославов Борисов, на второ място се класира Ивомир Светлинов Цветанов, а на трето се нареди Владислав Момчилов Митов.

Първенците и всички участници в състезанието получиха грамоти, шапки и риболовни принадлежности. Наградите връчи секретарят на МКБППМН-Криводол –г-жа Маргарита Петрова.

Наградният фонд бе осигурен от спонсорите – г-жа Надя Комитска – ЕТ „Мишан П. Комитски“- Криводол и инж. Васко Спасов - „Строител-Криводол“ ЕООД, а за логистиката се погрижиха г-н Георги Хаджийски -  „Хаджийски и фамилия“ ЕООД и г-н Малин Тончев – кмет на с. Ракево.

МКБППМН-Криводол изказва огромна благодарност на всички дарители, благодарение на които събитието се превърна в истински празник за децата.

От местната комисия съобщават, че последното мероприятие от „Забавно лято – 2019“ - турнир по шахмат, ще се проведе на 12 септември. Всички желаещи да участват в него, могат да се запишат в стая №11 в сградата на Община Криводол.