" Да е плодородна , мирна и щастлива...".

  30.12.2019 20:30  

" Да е плодородна , мирна и щастлива...". Празничен концерт за жителите на гр.Криводол.

Всяка година в навечерието на Нова година общината и читалището в гр.Криводол организират за местните жители и гости на града празнични концерти. Тази година на криводолска сцена гостува нашия земляк фолк изпълнителя Светлин Миланов-любимец на млади и стари.

Господин Христо Доков ,кмет на община Криводол направи своето празнично обръщение, изпълнено с надежда и оптимизъм за идващата 2020 година:

Уважаеми съграждани,

Обръщам се към Вас с вярата, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени в себе си, през отиващата си година, в която всеки е имал и трудни, и щастливи мигове. С настъпващите новогодишни празници нека запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща двукратно при нас. Мисля, че колкото и да ни беше трудно през изминалата година ние заедно успяхме да тръгнем във вярната посока. Като представители на местната власт, ще работим усилено за постигане на поетите ангажименти за привличане на средства, инвестиции и добри резултати. Сигурен съм, че с добра воля, здрав разум и с общи усилия ще подобрим живота в нашата община. 2020 година да е година на успешни начинания, в която да направим крачка напред към добрата промяна… През Новата година нека заедно да преборим трудностите, с мисъл за бъдещите поколения! Искам да Ви пожелая една успешна 2020 година - тя да бъде година на сбъднати надежди и мечти.

    От мое име и от името на Общински съвет Криводол, приемете нашите пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание, искреност и взаимност в семействата ви. Новата година да влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, с повече оптимизъм, благоденствие, и любов!

Желая Ви крепко здраве, прекрасни семейни празници, успешно изпълнение на заплануваното за 2020 година, мир и благодат за Община Криводол и по-светли дни за България!

Весела и щастлива Нова година!

Христо Доков – кмет на община Криводол

Както повелява традицията в коледната нощ бродят Коледари ,а в новогодишната Сурвакари! С много трепет и вълнение малкия сурвакар Гого здраво наложи кмета по гърбината  , за да е здрава и успешна годината!