Мартеници с кауза

  21.02.2020 15:51  

   "Мартеници с кауза" в Криводол в подкрепа на Иван
Всяка година творческата Вапцарова работилница към читалището и училището и доброволци от Криводол се включват активно в "Работилницата за мартенички" за изработване на мартеници за благотворителни инициативи. Тази година под вещото ръководство на Жасмина Илиева-доброволец-консултант успяхме да направим 220 мартенички. Събраните средства от „Мартениците ще дарим за нуждаещият се от финансова подкрепа за извършването на черепно-мозъчна операция с последващо лечение и рехабилитация Иван, който е ученик в СУ „Св.св. Кирил и Методий”- Криводол
   Мили Приятели, Днес Иван има рожден ден и навършва 13 години. Да отворим сърцата и душите си, да се помолим от сърце за неговото оздравяване и да го подкрепим- ние го можем!
Ето защо от днес, 21 февруари 2020 г. /петък/ сме организирали в залата за мероприятия на библиотеката Изложба -базар за разпродажба на мартениците. В града на различни места са поставени дарителски кутии в подкрепа на Иван. Огромна благодарност на хората, които се включиха със сърце и много доброта в изработването на мартениците.
    Приятели, добротворството няма възраст, адрес и професия- то е във всеки от нас, когато друг изпадне в нужда! Да проявим съпричастност и отворим сърцата си за добрите дела! Ние- читалище и доброволци, училище и община, Вярваме в Доброто и Ви очакваме - Да помогнем на Иван.