Плащане на местни данъци и такси и на касите на ИЗИПЕЙ

  12.03.2020 09:43  

ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ПЛАТИТЕ ДАНЪЦИТЕ СИ И НА КАСИТЕ НА ИЗИПЕЙ ( EasyPay )

                                      ИЛИ ДИРЕКТНО ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ – ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ ePay.bg

ИЗИПЕЙ активно прилага нова услуга в полза на Общините и хората. Тя е "Автоматично разплащане на местните данъци и такси от касите на EasyPay и през Интернет - плащане през ePay.bg". Всеки българин може да плати данъците си лесно, евтино и бързо, от която и да е каса в страната, съобщавайки само своето ЕГН за физическо лице или ЕИК за фирма. По този начин всеки може да плати данъците си така, както разплаща своите битови сметки.

За автоматичното разплащане не е нужно да носим печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени; да ангажираме близки и роднини в общините, които да платят вместо нас; да попълваме вносни бележки, както правим в Банките или Пощите; да търсим информация по телефона или да помним излишни неща, свързани с нашите ангажименти към общините.

За една година новата услуга на дружеството спести време, нерви и пари на хиляди българи. Тя е от полза за хората, живеещи далече от своите имоти, сгради, вили и къщи. Услугата безспорно улеснява и собствениците, живеещи в чужбина. Касите на EasyPay са 2586 в страната. Те са с удължено и гъвкаво работно време, повечето са отворени в почивните дни, а за празничните дни има дежурни каси.