Театър в Криводол по случай празника на града.

  20.08.2020 08:08  
Театър в Криводол по случай празника на града.
ТЕАТЪР В КРИВОДОЛ
На 31.08.2020г. във връзка с изпълнение на дейностите по проект BG05M90P001-2.018-0037-C03 "Заедно можем повече" организират театър в салона на НЧ „Никола Йонков Вапцаров – 1924“ от 20.00ч
Представлението “ТРИ КОТКИ НА ПОКРИВА” е нова българска комедия, продукция на Благоевградския театър “Никола Вапцаров”. Автор на пиесата е Емил Йотовски, режисьор – Ани Петрова.
“Три котки на покрива” е нова българска комедия. Това е история с много комични ситуации за любовта, ревността и съпружеските отношения. Дали жените са прави или мъжете много търпеливи? Кой ще надвие в тази борба на половете? Елате и вижте!
В нея участват актьорите:
Анна Петрова – в ролята на Жената, за която животът започва да губи своята прелест;
Ани Михайлова – в ролята на приятелката, която гледа на живота с широко отворени очи;
Боряна Павлова – в ролята на приятелката от Америка, за която животът е само забавление;
Николай Сотиров – в ролята на Съпруга, който се забавлява с ексцентричните провокации на жена си;
Димитър Касабов – в ролята на Пицарчето, което на 42 години чака първата си любов.
„Три котки на покрива“ е комедия на абсурда, в която три презадоволени от живота жени решават да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират? Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството. Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в „Три котки на покрива“. Или не чак толкова верните. На покрива е високо! Носете си парашут!
 
Във връзка с епидемичната обстановка в страната и заповедта на министъра на здравеопазването РД-01-452/04.08.2020г. се обръщаме към почитателите на българския театър, да сме стриктни и да спазим изискванията за запълване на 50% от местата на салона на НЧ „Никола Йонков Вапцаров – 1924“гр. Криводол.
Представлението е безплатно за учасниците в целевите групи и за жителите и гостите на община Криводол.