Поздравителен адрес от Христо Доков - кмет на Община Криводол по случай 15.09.2020г.- първия учебен ден.

  14.09.2020 13:58  
Поздравителен адрес от Христо Доков - кмет на Община Криводол по случай 15.09.2020г.- първия учебен ден.

Скъпи Ученици, Учители и родители,

                 Най-сърдечно Ви поздравявам с началото на новата учебна година!

В условията на световна пандемия, нека новата  учебна година да е ползотворна и успешна, изпълнена с  удовлетворение и  постигане на добри резултати!

На всички първокласници, които за първи път прекрачват прага на училището, искам да пожелая да са любознателни и ученолюбиви. Вярвайте на Вашите учители, които с любов и търпение ще Ви поведат към необятния свят на знанието.

Скъпи Ученици,

Вярвайте на своите учители, защото те са хората, които ще помогнат да станете не само по-образовани, но и по-добри граждани на България и света! Вярвайте в силата на науката, защото тя променя съвременния свят! Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили за реализиране на всяка мечта!

Уважаеми учители,

желая Ви много сили и творческо дръзновение, за да дадете на своите ученици качествено образование! Вашата професия е мисия, защото освен знания и умения, формирате и нравствените ценности в младите хора.

Уважаеми родители,

подкрепяйте своите деца в нелекия им път, вдъхвайте им увереност, убеждавайте  ги, че те със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успешни хора.  Нека новата учебна година бъде изпълнена с успех и високи образователни резултати!

Бъдете здрави и  на добър час!

С Уважение,

 Христо Доков

 Кмет на Община Криводол