Поздравителен адрес по случай деня на град Криводол

  29.08.2023 05:20  
Поздравителен адрес по случай деня на град Криводол

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Скъпи съграждани и гости,   

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя с Празника на Община Криводол – 29 август.

В ден като този изразявам благодарност и признателност към всички Вас, които подкрепят нашите идеи за развитието на общината. Наш дълг е да запазим наследеното, да множим направеното в днешно време и да предадем на поколенията след нас духа и традициите на нашия град!

Уверявам Ви, че въпреки трудностите, макар изправени пред  финансова и икономическа криза, нашите усилия са насочени единствено към това да решаваме проблемите и работим за интересите на криводолчани.

Нека ден като този ни дава повече мъдрост и воля, сила и вяра, дух и единство, за да успеем. Защото всички заслужаваме едно по-добро бъдеще.

За мен като кмет на града има особено значение фактът, че вече четвърта поред година сме заедно - заедно в емоцията и настроението на празника, заедно и в работата, която вършим за развитието на нашия град.

Уважаеми съграждани,

Нека в домовете Ви празниците бъдат повече и благополучието бъде Ваш спътник, а душите и сърцата ни да са пълни с обич, благодарност и човещина!

В днешния празничен ден пожелавам на всички Вас здраве и благоденствие, вяра и сили, кураж и увереност за доброто на нашия обичан град!

           Честит празник!

                                       Христо Доков -Кмет на Община Криводол