ОБЯВЛЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ НА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА КРИВОДОЛ

  05.08.2024 14:25  

В изпълнение на Глава втора. Раздел I. „Преброяване на безстопанствените кучета на територията на страната“ от Наредба № 4 от 01.02.2021 г. за прилагане на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и за процедурите за нейното изпълнение, механизма на финансиране и отчетност, Община Криводол информира всички, които имат желание и възможност да участват в преброяване на безстопанствените кучета на територията на населените места в Община Криводол.

Съгласно чл. 4, ал. 2 от горепосочената Наредба, преброяването се извършва от представители на общината и организации за защита на животните или други юридически или физически лица с опит областта на статистиката или ветеринарната медицина при спазване на принципа за липса на конфликт на интереси по смисъла на чл. 52 от Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

Преброяването ще се извърши в периода септември – октомври 2024 г.

 

 

Необходими документи:

1. Заявление за участие в свободен текст.

2. Диплома за завършено подходящо образование, във връзка с изискванията на Наредба № 4 от 01.02.2021 г. за прилагане на Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и за процедурите за нейното изпълнение, механизма на финансиране и отчетност.

3. Документ удостоверяващ опит в областта на статистиката и ветеринарната медицина.

 

Срок за подаване на документи: до 17.00 часа на 29.08.2024 г.

 

Начина на подаване на документите:

В Центъра за административно обслужване на Община Криводол, намиращ се на адрес: гр. Криводол,  п.к. 3060, ул. „Освобождение” № 13, тел. 09117 / 20-45, 

e-mail: krivodol@mbox.is-bg.net