29 АВГУСТ ДЕН НА ОБЩИНА КРИВОДОЛ

  29.08.2024 07:30  
29 АВГУСТ ДЕН НА ОБЩИНА КРИВОДОЛ

Уважаеми жители и гости на Община Криводол,

С огромно удоволствие и гордост се обръщам към вас по случай нашия празник – 29 август - Деня на град Криводол. На този ден, ние се събираме заедно, за да отпразнуваме историята, културата и духа на нашата любима община.

Криводол е град с богато историческо и културно наследство, град, който е запазил традициите си и същевременно се развива динамично. Всеки един от нас допринася за развитието и просперитета на нашата община с труда си, с идеите си, с любовта към родното място.

Искам да изразя своята благодарност към всички вас – жители на Криводол, за вашето усърдие и всеотдайност. Благодарение на вашия труд и усилия, нашият град продължава да расте и да процъфтява. Нека този празник бъде повод за гордост и радост за всеки един от нас.

Пожелавам на всички жители и гости на Криводол здраве, благополучие и много щастие. Нека този празник ни обедини и вдъхнови да продължаваме да работим заедно за бъдещето на нашата община. Нека запазим и предадем на бъдещите поколения ценностите и традициите, които ни правят уникални и сплотени.

Честит празник, Криводол!

 

С уважение,

Г-н Христо Доков

Кмет на Община Криводол