ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

  16.09.2024 07:30  
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН

Уважаеми ученици, учители, родители,

Позволете ми да Ви приветствам по случай първия учебен ден – празник на знанието, стремежа към нови върхове и вярата в бъдещето!

Този ден е специален не само за учениците, които прекрачват училищния праг, но и за всички нас, защото образованието е основата на развитието на всяко общество. Първият учебен ден носи радост, нови очаквания и надежди за успех. Той е символ на новото начало и възможността всеки да открие и разгърне своя потенциал.

Скъпи ученици, пожелавам ви вдъхновение и неугасващо желание да учите, да се развивате и да откривате нови хоризонти. Вие сте бъдещето на нашия град и нашата страна. Нека годината ви бъде успешна, изпълнена с постижения и удовлетворение.

Уважаеми учители, Вие сте тези, които насърчавате, вдъхновявате и водите младите хора по пътя на знанието. Благодаря Ви за Вашия неуморен труд, за Вашата всеотдайност и за това, че изграждате бъдещето на нашето общество.

Скъпи родители, подкрепата и любовта Ви са незаменими. Вие сте тези, които вдъхновяват децата да се стремят към най-доброто и да не се отказват пред трудностите.

Нека тази учебна година бъде изпълнена със здраве, радост и много успехи за всички Вас! Успешен старт и нека знанието бъде ваш верен спътник през целия ви път напред.

Честит празник!

С уважение,
Христо Доков

Кмет Община Криводол